Export page to Open Document format Export page to xhtml format

Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

bruk:faktura [2014/07/01 21:50]
bjoa
bruk:faktura [2014/07/01 23:13] (nåværende versjon)
bjoa
Linje 23: Linje 23:
Noen ting å passe på: Noen ting å passe på:
-  * Når man sorterer på ID i hovedvinduet er det naturlig at løperene fra toppen og nedover ikke er etteranmeldt. Løperne ned mot bunnen av lista vil være etteranmeldte.+  * Være nøye på å sjekke at sats for påmelding og spesielt etteranmelding er korrekte.  
 +  * Når man sorterer på ID i hovedvinduet får man påmeldingsrekkefølge. Der er naturlig at løperene fra toppen og nedover ikke er etteranmeldt. Løperne ned mot bunnen av lista vil være etteranmeldte.
  * Sjekk om direkteklassene har fått riktig startkontigent i forhold til alder.   * Sjekk om direkteklassene har fått riktig startkontigent i forhold til alder.
  * Pass på at løpere under 12 år ikke skal ha etteranmeldingsgebyr __uansett!__   * Pass på at løpere under 12 år ikke skal ha etteranmeldingsgebyr __uansett!__
-  * Når man redigerer en løper som har løpt med f.eks feil brikke er det viktig at man bruker splitt og flett funksjonene for at løperen skal beholde riktig fakturanivå.+  * Når man redigerer en løper som har løpt med f.eks feil brikke er det viktig at man bruker [[bruk:eventor#situasjoner_som_kan_oppsta_som_folge_av_lasingen_av_eventor_pameldinger|splitt og flett]] funksjonene for at løperen skal beholde riktig fakturanivå.
  * Når man importerer på nytt fra Eventor blir alle fakturadata og fakturanivå på løpere overskrivet. Unngå derfor å laste ned påmeldingsliste pånytt når løpet er gjennomført og fakturaarbeidet er utført.   * Når man importerer på nytt fra Eventor blir alle fakturadata og fakturanivå på løpere overskrivet. Unngå derfor å laste ned påmeldingsliste pånytt når løpet er gjennomført og fakturaarbeidet er utført.
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Driven by DokuWiki